1. syyskuuta 2013

日本 ARE YOU READY !?

Pitkästä aikaa tännekkin tulee nyt kirjoiteltua ! :)
Vaikka vaihtovuosi on ohi ja suomessa ollaan oltu jo yli 6 kk, on tapahtunut vaikka ja mitä, niin hyvää kuin huonoa mutta elämä menee juuri tällähetkellä niinkuin pitääkin. Rakastan koulua ylikaiken, ihmisiä ja kuntosalilla on käyty hyvin tiheään tahtiin ja se kyllä myös näkyy; vaihtarikilot on alkanut lähteä ! Yosh, niitä ilman on kivempi ;))

Onhan mulla myös ilmoitus asiaakin, sillä kesälomalla kun tapahtui niin että ostin lentoliput ja . . .

JAPANI, AICHI-KEN & TOKYO 18.12 - 3.1.2014


Elikkäs lähden takaisin Japaniin n. 2 viikoksi ja matkaseuraksi lähtee isoveljeni Jouni. Kaksin ilman suurempaa aikataulua tai vanhempia, jotka valittaisivat väsymyksestä ja liiasta ihmismäärästä. Lähtö on siis Helsinki-Vantaalta ja suora Finnairin lento Chubun lentokentälle, eli Aichiin ! 
Aichissa hengataan suuremmaksi osaksi ja siellä on tarkoitus nähdä hostperhettä ( ja he majoittavatkin meidät matkan ajaksi!), nähdä aluevalvoja sekä mennä mun rakkaaseen kouluun katsomaan kaikkia sekä mennä leikkimään kavereiden kanssa. 
Kuitenkin 22.päivä otamme yöbussin ja suuntaamme kohti Tokyota ja siellä on sitten aikomus viettää 4 päivää. Aikomuksessa on käydä katsomassa vähän kaikkia paikkoja esim; Takeshita-dori (竹下通り), Tokyo Tower ( 東京タワー), Shibuya (渋谷) ja käydä katsomassa vähän Tokyon yöelämää ;))
Hotellimme sijaitsee Asakusassa, joten metrolla/junalla tulee sitten seikkailtua paljon !

Tää tunne on niin mahtava ! Tuntuu vaan niin uskomattomalta ajatella että olen palaamassa takaisin Japaniin, toiseen "kotimaahan"! Tiedän että olen unohtanut japania, vaikka kuinka surulliselta se tuntuukin, niin joudun miettimään tosi paljon kaikkia sanoja kun puhun. Mun koulussa on nyt tällähetkellä japanista vaihto-oppilas niin nyt on joku jonka kanssa sit puhua jokapäivä japania ! Odotan niin innolla kun pääsen taas takaisin ympäristöön jossa kuulen vain japania kaikkialta ja toivottavasti alkais taas japani muistua mieleen. 



Ruokaa unohtamatta ! Kaikki raamenit, yakisobat, okonomiyakit, omuraisut, takoyakit, meronpanit, tempurat, sushit, c.c lemon, pepsi nex, crepet ja kaikki muut mun lempiruuat; I'M COMING !!!! Aion niin syödä japanissa koko ajan ja kaikkea, on niin kauhee ikävä tota kaikkea ;(( Onneksi kohta saa okaasanin tekemää ruokaa massuun namnam~!

Saatan alkaa päivitellä tätä blogia taas, riippuen vähän jos tapahtuu jotain japanin matkaan liittyen.
108 päivää jäljellä ja sit se on menoa taas. . .日本待っててねー!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti