15. tammikuuta 2012

YFU weekend orientation 13.-14.01.2012 ♥

"MAY I RAPE THE CARROTS ?"
- YFU:n jenkkivaihtarin tarina


Viikonloppuna oli YFU:n valmennusleiri Helsingissä, jonne minä ja iskä suunnattiin ! Mulla oli ihan hirveen hauskaa siellä ja vitsit kun YFU:n tädit oli ihan hirveen ihania ~ C: Jotenkin se sai mut tunteen että olen todellakin ottanut parhaan vaihtarijärjestön ikinä ♥  I ♥ YFU !
Sekä siellä oli sitten 4 palannutta vaihtaria, Ilse ja Salla olivat molemmat Japanissa '09-'10 sekä Ada '08-'09 ja Juuli '11-'12 Etelä-koreassa !  Olivat tosi mukavia ja vastasivat kaikkiin meidän kysymyksiin ja kertoivat juttuja meille miltä tuntui olla japanissa/koreassa vaihtarina ja mitä ei kannata tehdä vaihtomaassa jne.. ja kirsikkana kakun päällä, siellä oli 3 korealaista vaihtaria, jotka ovat nyt suomessa vaihtareina ! Kim, Jin ja Nuri ja 1 japanilainen poika, Sora from Okinawa!  You guys were awesome, I hope we will see each others again !
With Jin and Kuri 

Sinne valmennukseen tuli siis kaikki YFU:n japaniin ja e-koreaan lähtevät vaihtarit ja oikeesti, olisin niin halunnut tutustua kaikkiin paremmin ;__; aika vaan loppu kesken... jag gillar inte.
Meitä on siis lähdössä 9 japaniin ja 4 koreaan~ ! Te kaikki olitte ihan hirveen ihania ja koreaan lähtijät ;____;  niitten lähtö on jo ihan kohta ja apua, pitäkää hauska ja unohtumaton vuosi siellä lätäkön toisella puolen ! Hwaiting ~ ♥  ( pieni erikoiskiitos Suville, olit jätte ihana tuitui ♥ ) 
Valmennuksessa me leikittiin kaikennäköisiä leikkejä, juteltiin, syötiin sushia sekä meille kerrottiin mm. kulttuurishokista ja sen vaihteista. Jossakin siinä klo 21 aikaan alettiin tekemään lähtöä Hostelli Erottajanpuistoon ja jouduttiin hyvästelemään Kim, Jin, Kuri ja Sora ! Siellä hostellissa kun oltiin asetettu kodiksi, niin pieniryhmä japanivaihtareita ja kaikki (?) koreavaihtarit oltiin keräännytty meidän (=mun, Kiian, Miran, Iiriksen ja Ilsen) huoneeseen ja kuunneltiin kun Ilse ja Juuli kerto meille elämästä vaihtomaassa ja me saatiin kysellä lisää asioita, joista haluttais tietää. Jossakin klo 23:30 maissa alettiin kuitenkin yöpuulle, koska me kaikki haluttiin nukkumaan~ koska aamulla olisi herätys klo 7:30.
Seuraavana päivänä, oli sitten myös vanhempien vuoro tulla valmennukseen ! Aamupalan henkevien keskustelujen jälkeen, pakattiin tavarat ja lähdettiin seikkailemaan YFU:n tädin kanssa ratikalla kohti munkkivuorea, jossa oltaisiin koko päivä~ Oma iskä oli jo siellä ennen kuin me saavuttiin ja koko päivä meni ihan älyttömän nopeaa ! :0 Vanhemmille kerrottiin vakuutuksista, tulevasta kohdemaasta ja kuinka-päästää-lapsesta-irti vuoden ajaksi :--DD Valmennus loppui klo 16:30 ja koreavaihtareille toivotin onnea, koska ei tulla näkemään toisiamme kuin vasta ensivuonna 2013 kun meillä on kotiaiset. Ja japanivaihtareiden kanssa...


"Nähdään sitten lentokentällä !"

Mä alan vasta ymmärtää että mä oon oikeesti lähdössä vuodeksi pois suomesta ja mun aika alkaa loppumaan. Mulla on vielä niin paljon tehtävää sekä koettavaa täällä suomessa, että apua !
Loppuun vielä kuva minusta ja mun uudesta rakkaudesta: YFU hupparista, joka päällä lähden valloittamaan Japanin ! Toi huppari on vaan niin ihana, luulin eka että me saadaan jotkut t-paidat, mutta yllätyin positiivisesti kun meidän global player-kassista löytyi tälläinen ihanuus  ♥ 



: Roosa

8 kommenttia:

  1. Oi sulla on ihana blogi! Kirjotat hyvin ja selkeesti ja aina oottelen sun postauksia! jännitän täällä jo sun puolesta sitä lähtöä ja kaikkee! :) Onnea matkaan! :)

    itsekkin ens vuonna vaihtoon lähdössä!

    VastaaPoista
  2. ää tuli nii ikävä omaa orientaatiota ku luin tätä D: siitäki aikaa yli kaks kuukautta, eli about saman verran ku jälellä lähtöön hui.

    heei kun näähän asuit suht lähellä Oulua niin oisko mahiksia nähä ennen lähtöä, haluun panikoida irl jollekin japsivaihtarille : ))

    VastaaPoista
  3. eem: Oi että kiitos ! ^^ Ihana kuulla etä joku ootta posauksia, pitäis kyllä alkaa päivittämään useammin.. heh, kiitos~! Kannattaa todellakin lähteä vaihtoon, tuntuu jo nyt että se on mun elämäni paras päätös.♥

    saara: orientaatioleirit on aivan ihania eiks yeah ? ;;_;; ♥ joo, siis ehdottomasti voidaan nähdä ! Täytyy kattoo joku hyvä ajankohta, koska aika alkaa oleen jo kortilla ! :DD

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi sulla! Onnee matkaan sitte maaliskuussa :) Ite haen tänä vuonna etelä-koreaan vaihtoon nii tiedätkö onko tän vuoden koreavaihtareilla blogeja, ku en itse ole löytänyt :D Kiitti ku jaksat päivittää! ^^

    VastaaPoista
  5. Hei sinä anon siinä yläpuolella :DD mäki haen nyt tänä vuon Koreaa vaihtoon, eli siis tavallaa vuodelle 13-14 :) Ootsä hakennu jo vai vast sit ku se hakuaika virallisesti käynnistyy??

    VastaaPoista
  6. Nii ja oon siis viäl toi anon eli mun tietääkseni ainaki yhel koreavaihtaril on blogi, tos linkki--> http://koreanvalloitusmatka.blogspot.com/2011/12/50-yot-yei.html?showComment=1326567255376#c7977541127728043123

    VastaaPoista
  7. Toivottavast blogin kirjottajaa ei haittaa tälläne pieni viestittely, pahoittelen! :) Siis en oo hakenu vielä, meen siihe helmikuussa järjestettävään korea-infoon ja varmaan aika piakkoin laitan paperit menee sen jälkeen. Ja siis joo vuodelle 13-14 :D ja kiitti ku linkitit ton blogin! :) siistii kuulla muista jotka on hakemassa!

    VastaaPoista
  8. Anonyymit: Mukava kuulla että tykkäät mun blogista ! ^^ ♥ Itse en siis tiiä, kuin Suvin blogin ( koreanvalloitusmatka.blogspot.com) mutta muut koreavaihtarit lupasivat ilmoitella kun tekevät blogit ! Ja ei haittaa yhtään, itsekkin olisin varmaan seonnut kun olisin löytynyt toisen joka hakee samanavuonna samaan maahan vaihtoon ! :)) Mutta oi että, ootte kyllä molemmat valinneet aivan ihanan vaihtomaan ! ;;__;; Korea on ihana ♥

    VastaaPoista